Boek op zoek
Image default
Dienstverlening

Certificering veiligheidsinstrument slotenmakers Den Haag

Als een slotenmaker Den Haag nieuwe sloten gaat plaatsen op de deuren en ramen hoe weet je dat het goede sloten zijn? Als je zeker wil zijn moet je een slotenmaker Den Haag inhuren dat gebruik maakt van certificering veiligheidsinstrument door de politie.

Wat houdt dit in?

De certificering veiligheidsinstrument houdt in dat de gebruikte veiligheidsinstrumenten het politiekeurmerk veilig wonen hebben. In het geval van de slotenmakers Den Haag gaat het dus om vooral de sloten die ze gebruiken. Een bekwaam slotenmaker Den Haag heeft dan ook altijd sloten dat voorzien zijn van het politiekeurmerk veilig wonen.

Inbrekers afschrikken

Wanneer de slotenmaker Den Haag gebruik maakt van veiligheidsinstrumenten met het politiekeurmerk veilig wonen, schrikt dit vaak inbrekers ook echt af. Nadat de slotenmaker klaar is met het vervangen van alle sloten in en rond het huis komt er een sticker met het politiekeurmerk zichtbaar achter de deuren en ramen. Zo weten de inbrekers dat er sloten van hoog kwaliteit geplaatst zijn en haken ze vaak af. Het forceren of omzeilen van sloten met het politiekeurmerk is tijdrovend en moeilijk wat de kans vergroot dat ze gepakt worden. Ze staan immers buiten blootgesteld en iedere seconden vergroot de kans dat ze betrapt worden.

http://www.denhaagslotenmaker.nl/