Boek op zoek
Image default
Alarmsysteem

Beveiligingssystemen van de hoogste kwaliteit

Als startende ondernemer heb je zojuist een bedrijfspand gekocht, dat binnenkort ingericht gaat worden. Uiteraard wil je er zeker van zijn dat alles veilig opgeslagen staat en er geen indringers binnen kunnen komen. Bedrijfsbeveiliging is dus van groot belang om derden op afstand te houden van het bedrijfsterrein. Echter, hoe moet je dit aanpakken en wanneer ben je verzekerd van optimale beveiliging van het pand? Groenewegen Delft is gespecialiseerd in beveiligingssystemen en is uitgeroepen tot het beste beveiligingsbedrijf van Zuid-Holland, waardoor u gegarandeerd bent van beveiliging van de hoogste kwaliteit.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Bij bedrijfsbeveiliging denkt u waarschijnlijk al snel aan een Camerainstallatie, alarmsysteem en hang- en sluitwerk, waar wij ons uiteraard mee bezig houden. Goed hang- en sluitwerk staat ook wel bekend om ‘the key to success’ als het aankomt op het afschrikken van inbrekers. In combinatie met veel verlichting rondom het pand weet u al bijna zeker dat een inbreker uw pand zal overslaan. Echter, er kunnen ook indringers in uw pand bevinden die u alleen met een optimaal alarm- en camerasysteem kan detecteren. Door detectoren te installeren in uw pand zal u gealarmeerd worden wanneer er een detector geactiveerd wordt. Bovendien kunt u uw camerabeelden onderbrengen bij de Meldkamer, zodat uw pand vierentwintig uur per dag in de gaten wordt gehouden. Ook zal de Meldkamer u inlichten in het geval van een inbraak.

Bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden in bedrijfsbeveiliging en het optimaal verkleinen van de risico’s? Dan bent u bij Groenewegen Delft aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart het bedrijfspand kan verlaten en de volgende ochtend zorgeloos aan de werkdag kan beginnen. De Meldkamer houdt constant een oogje in het zeil en verzekert u van optimale beveiliging. Graag denken wij met u mee over eventuele verdere beveiligingsmogelijkheden.

https://www.groenewegendelft.nl/