Boek op zoek
Image default
Aanbiedingen

Wat voorspelt je horoscoop deze maand voor jouw sterrenbeeld?

Horoscoop Stier

Gefeliciteerd beste Leeuw! Deze maand staat in het teken van overvloed en vreugde! Als je financieel nog niet in een flow zit, lees dan wat boeken over spiritaliteit en geld. Mediteer en sta open voor de goddelijke energie waar geld symbool van is. Ook is het een goed idee om een adviseur of kennis met verstand van geldzaken in te schakelen om een budget op te stellen en je uitgaven onder de loep te nemen. Er is vast wel een manier om al je rekeningen te kunnen betalen en toch ook genoeg geld over te houden om leuke dingen te doen. Laat je trots je er niet van weerhouden hulp te zoeken. Als je geen vreugde voelt, focus dan op dankbaarheid. Maak lijstjes, zowel in je hoofd als op papier. Brainwash jezelf als het ware om overal het positieve van in te zien, en je zult meer zegeningen op je pad zien.

Horoscoop Maagd

Beste Maagd, deze maand kun je een nieuwe relatie beginnen, of een frisse start ervaren in een bestaande. Nu Mercurius direct keert, is het goed om te mediteren en beperkende opvattingen rondom relaties loslaten. Laat oud zeer en teleurstellingen los, terwijl je de wijsheid en de lessen van je vorige connecties meeneemt naar de toekomst. Je kunt zelfs oude patronen die hebt overgenomen van je ouders of familie loslaten. Het is goed om je hart te openen om volledig van elkaar te kunnen houden, maar laat vooral ook liefde naar jezelf stromen! Doorbreek de gewoonte van zelfkritiek en vertrouw erop dat je het waard bent om lief te hebben.

Horoscoop Weegschaal

Beste Weegschaal, denk niet dat het geen zin heeft om lang spelende kwesties op te lossen! Deze maand krijg je doorbraken en inzichten. Blijf vooral mediteren. Zorg er ook voor dat je geest gedurende de dag open en ontspannen blijft, en probeer niet te hard alles uit te vogelen, anders kun je makkelijk ten prooi vallen aan zorgen en ontmoediging. Focus juist op plezier en speelsheid, en dan zul je deuren openen om meer helende energie binnen te laten stromen! Wees voor zoveel mogelijk dankbaar, zelfs als je het niet direct voelt. Je ‘dankbaarheidssppier’ zal steeds sterker worden naarmate je hem oefent. Binnen enkele weken zul je steeds meer geluk kunnen ervaren!

Horoscoop Schorpioen

Beste schorpioen, deze maand kunnen er heftige verschuivingen plaatsvinden binnen relaties. Je kunt een nieuw persoon ontmoeten die niet alleen spannend, maar ook uitdagend is op een bepaalde manier. Als je al een partner hebt, kun je je bewust worden van je neiging om je te verzetten tegen emotionele nabijheid. Door te mediteren zul je ontdekken dat je die kwetsbare gevoelens niet hoeft te verschuilen achter een verdedigende houding of persona van einzelgänger. Op het werk kun je deze maand heel wat vooruitgang boeken! Er kan bijvoorbeeld een nieuwe positie vrijkomen, je kunt een opslag krijgen of gewoon een heel leuk project krijgen. Qua communicatie is het belangrijk dat je uitkijkt om mensen niet teveel op een afstand te houden met je scherpheid. Dat er ook op dat je niet te negatief over jezelf praat. Het is veilig om kwetsbaar te zijn, dus open je hart voor de liefde van anderen, het universum en ook jezelf!

Horoscoop Boogschutter

Beste sterrenbeeld Boogschutter, deze maand beweegt Jupiter, jouw heersende planeet, direct! Maar voor je enthousiast uitpakt, is het belangrijk om eerst dat financiële kwesties op te helderen. Betaal je schulden af. Zorg voor wat spaartegoed. Stel een gezond budget op waarmee je je rekening kunt betalen, maar ook leuke dingen kunt doen. Het lijkt op werkgebied misschien wat saai de laatste tijd, maar er komen nieuwe kansen op je pad. Je voelt je oprecht gewaardeerd en kunt creatief zijn! In je spirituele leven is het een mooi moment om nieuwe soorten yoga, meditatie of een andere vorm van spirituele beoefening te verkennen. Zorg ervoor dat wat je ook kiest, het bij je aansluit, zodat je het niet te snel opgeeft en de vruchten ervan kunt plukken. Ook op relatiegebied wordt het deze maand beter! Je kunt een nieuwe connectie aangaan, of vernieuwde passie ervaren met een oude partner als jullie er beide klaar voor zijn om elkaar met een nieuwe en frisse blik te zien.

Horoscoop Steenbok

Beste sterrenbeeld Steenbok, net als de Schorpioen kun je emotioneel afstand nemen wanneer een relatie hechter wordt. Observeer deze neiging wanneer mediteert en kon het tegemoet met mededogen in plaats van oordeel. Dit zal je helpen om zonder zelfschaamte over je innerlijke dynamiek te communiceren met je partner. Als je aan je kwesties hebt gewerkt, kan het ook zijn dat je merkt het juiste partner moeite heeft met intimiteit. Als je partner niet bereid is de patronen die hierin zijn ontstaan te doorbreken, doe je er goed aan om na te denken of je wel in een situatie wilt zetten waarin je je steeds afgewezen voelt. Omring jezelf met mensen wiens hart open is, zodat je herinnerd wordt aan het feit dat ook jij de liefde waard bent!

Horoscoop Waterman

Beste Waterman, jouw teken is dat van briljantheid! Maar je kunt ook obsessief zijn. Door te mediteren kun je doorbraken ervaren rondom de oorzaak van je gespannenheid en neiging om je steeds zorgen te maken. Als je geest niet tot rust kan komen, wees dan lief voor jezelf. Haal even diep adem en herhaal steeds ‘Ik hou van je’. Misschien is het ook nodig om een bepaalde traumatische gebeurtenis te vergeven, of juist een persoon of familiepatroon. Je zult nieuwe vrijheid hebben om je diep te kunnen verbinden met anderen, met een wijze en vertrouwende onschuld. Interessant genoeg kun je ook meer geld aantrekken, want wanneer je emotioneel in balans bent, is er meer ruimte vrij om overvloed binnen te laten!

Horoscoop Vissen

Beste Vissen, deze maand staat je een fantastische doorbraak op werkgebied te wachten! Hier heb je lang op moeten wachten, maar het zal de moeite waard zijn. Zelfs als het eerst uitzichtloos lijkt, zul je ineens het gevoel hebben dat je steeds geluk hebt of in een flow terechtkomt. Je kunt een nieuw zakelijk partnerschap beginnen met een enorme klik. Je kunt zelfs de moed krijgen om belangrijke veranderingen aan te brengen op gezondheidsgebied, zodat je voldoende energie hebt. Discipline en grenzen stellen ga je niet makkelijk af, of het nu met kinderen is of in romantische relaties. Je bent te laks met dingen die je dwarszitten, en vervolgens ontplof je ineens. Mediteer voor je iemand confronteert en hou je hoofd koel wanneer je communiceert.

Horoscoop Ram

Beste sterrenbeeld Ram, als je op je werk, met je ouders of een relatie een machtstrijd ervaart, dan kan deze maand de boel bedaren en oplossen. Zorg er alleen voor dat je mensen niet confronteert zonder eerst te mediteren, of op zijn minst een paar keer flink diep adem te halen. Stille reflectie zorgt voor creatieve antwoorden op de kwesties, en dan zal ook duidelijk worden wat de beste tijd is om iemand te benaderen. Je zult precies weten wat je moet zeggen om het probleem op te lossen en de ander niet boos te maken. Innerlijk kun je deze maand ook aan eventuele verslavingen werken, vooral rondom voeding of met negatieve emotionele patronen. Sport, lachen een massage krijgen zijn perfect om je stress te verlichten. Het kan ook bekrachtigen zijn om je droomreis de plannen. Zelfs als je nu daar nog geen financiën voor hebt, zal alleen al het idee je geest verruimen en verlichten!

HoroscoopStier

Beste Stier, deze maand keert Uranus retrograde in je teken en vraagt van je om de veranderingen die je aanbrengt in je leven goed onder de loep te nemen. Uranus draait om authenticiteit, innerlijke revolutie en het leven vanuit je ziel. Mediteer en reflecteer op welke gebieden niet op een lijn staan met je integriteit. Dit kan zowel op het gebied van gezondheid, financiën, intieme relaties, familie of zelfs je spirituele pad zijn. Heb de moed om de richting te kiezen die je de meeste vreugde en tevredenheid brengt, zelfs als het eerst een uitdaging is!

Horoscoop Tweelingen

Beste Tweelingen, je kunt deze maand een nieuwe relatie beginnen of belangrijke stappen ondernemen om een huidige relatie te helen en verbeteren. Zorg er alleen voor dat je niet te hard van stapel loopt, anders krijg je weer de neiging om je terug te trekken om bij te komen van de overdaad aan intimiteit. Probeer gematigd te zijn. Het gaat hier om een solide partnerschap, dus je hoeft je niet te haasten. Ook kan een vertrouwde vriend of adviseur je helpen met schulden of financiële planning. Mediteer op het loslaten van zelfbeoordeling op het gebied van geld, en ook voor hechte relaties. Je maakt hier veel vooruitgang in, dus prijs jezelf ook!

Horoscoop Kreeft

Beste sterrenbeeld Kreeft, het is veel essentieel om regelmatig te mediteren of op een andere manier je intuïtie te versterken en je innerlijke stem te leren vertrouwen. Vrienden, familie en partners hebben vaak veranderlijke emoties en meningen over je. Daarom is het erg belangrijk om je eigen centrale punt te hebben om je te gronden. De mensen om je heen kunnen dan met alle mogelijke winden meedraaien, maar jij bent dan de vuurtoren in de storm. Laat je licht van de waarheid schijnen om jezelf te begeleiden en anderen te inspireren. Gebruik regelmatig positieve affirmaties om je zelfvertrouwen nog meer te versterken. Ook op financieel gebied staat je deze maand goed nieuws te wachten!

 Lees meer over je Chinese horoscoop en westerse sterrenbeelden op Horoscoop-Luna.nl! Lees ook je horoscoop vandaag.