Boek op zoek
Image default
Woning en Tuin

Wat is binnenzonwering en wat zijn de voordelen ervan?

Binnenzonwering zijn onder andere lamellen, luxaflex, rol-, vouw- en plisségordijnen. Bij binnenzonwering in Ede vind je een ruim assortiment. Het aanbrengen van binnenzonwering biedt u vooral veel voordelen. Met binnenzonwering bepaalt u zelf de lichtinval. Zo kunt u ’s ochtends het ochtendlicht volledig in uw woning toelaten, op het heetst van de dag de zon juist volledig buitensluiten of met de daglichttoetreding spelen middels de kantelende functie van lamellen of jaloezieën.

Maar dat is niet het enige voordeel van binnenzonwering. Zonwering is ook gunstig voor uw portemonnee vanwege energiebesparing. Tussen uw binnenzonwering en het raam ontstaat namelijk een isolatielaag van stilstaande lucht die op zonnige dagen de warmte tegenhoudt en ’s winters warmteverlies juist tegen gaat. Dat draagt bij aan een aangename binnentemperatuur.

Wie niet van nieuwsgierige blikken houdt, is ook bij binnenzonwering gebaat. U kunt de inkijk gedeeltelijk of geheel beperken en daardoor volledig van uw privacy genieten. Met elektrisch bedienbare zonwering, bijvoorbeeld Somfy, kunt u eenvoudig instellen op welk tijdstip die wordt gesloten. Een fijn gevoel, waarmee u zelfs het risico op inbraak kunt beperken.

Behalve regulering van het zonlicht, het scheppen van privacy en energiebesparing, voorkomt binnenzonwering ook het verkleuren van uw kostbare meubels. Heeft u donkergekleurde gordijnen hangen? Ook die zullen door de binnenzonwering langer hun kleur behouden omdat het zonlicht wordt tegengehouden of gefilterd.

Binnenzonwering is erg decoratief en vele uitvoeringen verkrijgbaar. Naast de vele voordelen van binnenzonwering, kunt u deze ook moeiteloos met vitrage, gordijnen of inbetweens combineren. U kunt voor een contrasterende stof kiezen of juist alles in dezelfde stijl laten uitvoeren.

 

Bent u op zoek naar binnenzonwering in Ede of omgeving?

Doe in uw omgeving vooral inspiratie op bij binnenzonwering in Ede. Binnenzonwering in Ede biedt u een uitgebreid assortiment van onder andere binnenzonwering aan en biedt u de nieuwste trends en technologische toepassingen, ook voor buitenzonwering. Of u nu op zoek bent naar binnenzonwering voor uw woning of kantoorruimte, binnenzonwering Ede heeft voor u de ideale oplossing.