Boek op zoek
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarvoor kun je stemkastjes huren?

Er zijn veel gelegenheden waarbij het van toegevoegde waarde kan zijn om stemkastjes te huren, in deze blog zal ik hier een paar voorbeelden van beschrijven en jou misschien wel op een idee brengen, het is immers een creatieve invulling van verschillende evenementen. Met stemkastjes wordt bedoeld dat er kastjes uitgedeeld kunnen worden, vervolgens kan er door middel van software op de computer een vragenlijst worden gebruikt in de vorm van een quiz of meer in de vorm van een enquête om de meningen te verzamelen. Bij Intervote kan dit op verschillende schalen, 4000 stemkastjes tegelijkertijd huren is de max, dit is een erg groot aantal, zie maar eens een zaal vol te krijgen met 4000 mensen!

Stemkastjes huren, wanneer?

In de bovenstaande alinea heb ik uitgelegd wat het zijn, hier leg ik ik waarvoor stemkastjes huren relevant kan zijn. Ten eerste is het iets wat veel gebruikt wordt tijdens congressen of presentaties voor grote groepen mensen, er wordt hierin kennis getest met de stemkastjes of de mening van het publiek wordt in kaart gebracht. Een voordeel van stemkastjes huren is dat het zorgt voor meer interactie tussen het publiek en de spreker, er wordt meer van hen verwacht dan puur en alleen luisteren naar het verhaal van de presentator. Stemkastjes huren doen ook veel hogescholen of universiteiten bij een open dag, hiermee laat je als school zien dat je technologie gebruikt om de studenten iets te vertellen en hun hoofd goed bij de les te houden. Natuurlijk worden stemkastjes van bijvoorbeeld Intervote gebruikt bij allerlei spelshows, een voorbeeld hiervan is een 1 tegen 100, in zeer korte tijd kan worden gezien welke mensen een goed antwoord en welke mensen een fout antwoord op de vraag hebben gegeven, allemaal dankzij de stemkastjes.

Voor meer informatie over Intervote!

Als u meer informatie wil over de mogelijkheden van het huren van Stemkastjes van Intervote dan kunt u de website van hen bezoeken, hier is veel informatie te vinden over de verschillende types en waarvoor het te gebruiken is. Een introductie van de werking is er ook te vinden.