Voorkom hoofd- en nekklachten met kussens van de beddenspecialist

Een verkeerd hoofdkussen veroorzaakt hoofd- en nekklachten. Dit wilt u natuurlijk voorkomen en daarom is het van belang dat u een goed kussen koopt. Met deskundig advies van de beddenspecialist Slaapcenter Verweijen voorkomt u lichamelijke klachten. De juiste nekondersteuning is namelijk de beste manier om een goede lighouding te bewerkstelling. Want door niet alleen het hoofd, maar juist de nekholte te ondersteunen, wordt de stand van de wervelkolom gecorrigeerd en de spieren ontlast. De voorkeur voor een kussen is zeer persoonlijk en daarom adviseert de beddenspecialist u graag. U heeft bij hen keuze uit de volgende mogelijkheden dons, veren, dons en veren, latex, traagschuim, synthetisch, wol en kapok. Door het ruime assortiment vindt u altijd een kussen dat bij u past.

Moeilijke slaper? Ga langs bij de beddenspecialist voor een gel- of waterbed

Bij dé beddenspecialist Slaapcenter Verweijen heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment. Voor zowel een water- als gelbed bent u aan het juiste adres. Bij hen heeft u keuze uit diverse modellen. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van zo’n gel- of waterbed? Het geeft een relaxte houding, een aangename temperatuur en u slaapt dieper. Daarnaast woelt u minder en biedt het stabieler slaapcomfort door de stabilisatielagen. Het is hierdoor een aanrader voor onrustige slapers en koukleumen. Er bestaan diverse soorten watermatrassen: MONO en DUAL. Bij MONO is het een doorlopend matras. Wanneer u voor DUAL kiest, slapen u en uw partner op een apart matras. Het verschil tussen water- en gelmatrassen is dat de stablisatiefiberlagen bij het gelmatras zijn vervangen door een speciale gel. Deze kunt u achteraf dunner of dikker maken.

Boxsprings koopt u gemakkelijk en snel bij de beddenspecialist

Is het tijd voor een nieuwe boxspring in uw slaapkamer? Dan bent u op zoek naar een beddenspecialist die de beste boxsprings verkoopt. Slaapcenter Verweijen helpt u graag bij de aanschaf van uw nieuwe boxspring. Een boxspring bestaat uit een goed ventileerde bodemplaat met een isolatielaag. Hierop zijn hoogwaardige staaldraad veren gemonteerd met daarop een juten drukverdeler. Dit geheel wordt afgedekt met comfortschuim en overtrokken met een fraaie bekledingsstof. Het is de perfecte basis voor uw matras en geeft uitstekende ondersteuning voor uw lichaam. De boxsprings van deze beddenspecialist bestaat uit 100 procent natuurlijke materialen. Hierbij moet u denken aan paardenhaar, wol en katoen. Deze geven het lichaam de juiste en meest comfortabele ondersteuning. Wilt u advies bij aankoop van uw boxspring? Ga dan langs bij de beddenspecialist.