Boek op zoek
Image default
Bedrijven

Openbare verkoop doordat bank huis wilt verkopen

Bank wilt uw huis verkopen

Wilt de bank uw huis verkopen door het aan te bieden in de openbare verkoop? Dit is iets wat de bank kan gaan doen wanneer u meerdere keren te laat bent met het betalen van uw hypotheek. Deze handeling gebeurt niet al direct na één keer te laat zijn, hiervoor is een achterstand van een paar maanden nodig. Wanneer hiervan sprake is zal de bank uw woning aanbieden op de executieverkoop. Deze situatie is voor u als eigenaar van de woning verre van ideaal. Wanneer dit gebeurt krijgt u namelijk veel minder voor de woning als bij normale verkoop en moet u ook nog eens direct de woning uit. In deze situatie is het het beste voor u om uw huis direct te verkopen aan een vastgoedmakelaar als Sons Real Estate. Wij kopen woningen direct aan en bij ons bent u verzekerd van een marktconform bod. U kunt zich bij ons aanmelden via de site.

 

Openbare verkoop

Openbare verkoop is een onvrijwillige verkoop van de woning, doordat de eigenaar niet meer voldoet aan de verplichtingen tegenover zijn/haar hypotheeknemer. In deze situatie wordt de woning door de bank aangeboden op een veiling. Gedurende de tijd tot de veiling is het nog wel mogelijk om de woning te verkopen aan een derde partij. Hierdoor wordt de woning uit de veiling gehaald. Openbare veiling is voor de eigenaar van de woning niet gunstig. De opbrengst van de woning is in deze situatie namelijk lager dan de marktwaarde en tevens komen er ook nog eens veilingskosten bij kijken.

 

 

Openbare verkoop voorkomen

Natuurlijk wilt u niet in deze situatie belanden, omdat dit voor u geen gunstige optie is. In deze situatie krijgt u niet de maximale prijs voor uw woning, komen er extra kosten overheen en zit u ook nog eens vast aan een lang en onzeker proces. Om deze situatie te voorkomen kunt u uw woning verkopen aan ons. Wij kopen woningen aan in alle soorten en staten en bieden u een marktconform bedrag voor uw woning. Bij ons zit u niet vast aan een langdurig verkooptraject en hoeft u ook nog eens geen makelaarskosten te betalen. Door voor ons te kiezen vermijdt u de stres die de executieverkoop met zich meebrengt. U kunt uw woning bij ons aanmelden om gratis een geheel vrijblijvend bod te ontvangen.

 

http://sonsrealestate.nl/