Boek op zoek
Image default
Cadeau

Nu wordt je echt volwassen

Ben jij of is misschien je beste vriend/ vriendin bijna jarig en wordt je nou 30 jaar dan is het een super leuk idee om een opblaaspop 30 jaar te huren. Ik denk dat iedereen ze wel kent en ook wel regelmatig ziet staan als je met de auto ergens door een dorp of stad heen rijd. Het zijn van die hele grote poppen van een man of vrouw en hier staat de leeftijd op. Meestal staat die leeftijd natuurlijk extra groot afgebeeld zodat iedereen kan zien hoe “oud” diegene geworden is. Je noemt het meestal een opblaaspop, maar als ze voor iemand van bijvoorbeeld 50 jaar zijn worden ze ook wel Sara poppen genoemd voor een vrouw en Abraham voor een man.

Een geintje uithalen is altijd leuk

Stel nou dat je allerbeste vriend, opa of oma, vader of moeder, of misschien je man jarig is en je wil graag iets leuks voor hem of haar doen. Gewoon een keer echt iets grappigs uithalen wat ze niet aan zien komen. Dan kan je dus zo’n opblaaspop huren. Sommige mensen houden er niet heel erg van om zo in de schijnwerpers gezet te worden en al helemaal niet als het om hun leeftijd gaat. Dit maakt het voor jou natuurlijk extra leuk om ’s ochtends vroeg of midden in de nacht die opblaaspop neer te zetten.

In de schijnwerpers staan

In de alinea hiervoor beschreef ik dat zo’n opblaaspop zich leent om een leuk geintje mee uit te halen, maar je beste vriend, opa of oma etc. kunnen het ook juist heel erg leuk vinden als je dit voor ze regelt. Misschien vinden ze al die extra felicitaties en aandacht van de buurt wel heel erg leuk en gezellig. Ook in dit geval is het een heel leuk idee om een opblaaspop voor ze te huren als ze jarig zijn.