Boek op zoek
Image default
Sport

Medailles bestellen voor een memorabel bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is meer dan een gezellig middag met je collega’s. Het is dé manier om het onderlinge teamgevoel te versterken op een ontspannen manier. Dat betekent echter niet dat er geen onderlinge competitie mag zijn. En bij competitie horen natuurlijk leuke prijzen. Je kunt een uitdaging educatief of fysiek maken en verschillende teams tegen elkaar laten strijden. En door mooie medailles of gepersonaliseerde sportbekers te bestellen geef je het personeel een impuls om  enthousiast mee te doen met het teamuitje. Bovendien geef je iedere deelnemer op deze manier een blijvend aandenken aan een topdag!

Een succesvol bedrijfsuitje organiseren

Kijk eerst goed naar wie je gaat uitnodigen voor het bedrijfsuitje. Afhankelijk van de deelnemers kun je namelijk bepalen of je het uitje meer sportief insteekt of dat je er een vooral een mentale uitdaging van maakt. Dat is ook weer van invloed op de prijzen die je bestelt. Bij een sporttoernooi bestel je voetbalmedailles, hockey medailles, sportbekers of andere sportprijzen. Bij een andere uitdaging zoals een pubquiz kun je gepersonaliseerde, blanco medailles bestellen waar je een eigen afbeelding en opschrift aan toevoegt.

Let op het budget

Is er vanuit het bedrijf een potje beschikbaar of dragen de deelnemers zelf wat bij? Hoeveel kost het uitje? Houd rekening met kosten voor eten en drinken, vervoer en entertainment. Bij het bestellen van medailles of andere prijzen kies je voor een bedrijf dat de productie in eigen beheer heeft want dat scheelt behoorlijk in de kosten.

Bestel alles dat je nodig hebt op tijd

Het succes van je bedrijfsuitje staat of valt met hoe soepel de dag verloopt. En voor een uitje dat op rolletjes loopt is het belangrijk dat je alles dat je nodig hebt op tijd bestelt. Denk aan shirtjes, eten en drinken, toebehoren zoals pen en papier, een beamer of een microfoon en natuurlijk de prijzen die je uitreikt. Een leverancier die ook gepersonaliseerde medailles en sportbekers vanuit eigen voorraad levert, verzendt je bestelling vaak dezelfde dag nog.

Weet jij al wat voor bedrijfsuitje je gaat organiseren?

Ga je voor een sportief bedrijfsuitje of daag je jouw collega’s liever mentaal uit? Wanneer je een keuze hebt gemaakt kun je eenvoudig voetbalmedailles, sportbekers of hockey prijzen bestellen die passen bij je evenement. Voeg tijdens het bestelproces het logo van het bedrijf toe aan de prijzen en voorzie de prijs van een persoonlijke boodschap. Je hebt alles in een paar muisklikken geregeld. Succes en veel plezier bij je bedrijfsuitje!