Boek op zoek
Image default
Dienstverlening

Huwelijkscadeau

Ben je op zoek naar een leuk huwelijkscadeau (klik hier voor de website)? Het kan soms lastig zijn om te bedenken wat je iemand kunt geven voor de grote dag. Vaak komen er creatieve tantes en ooms langs met de meest leuke en gekke ideeën. Je moet hier jaar in en jaar uit maar tegenop boxen en dit kan soms vrij lastig zijn. Dit weet iedereen inmiddels. Daarom zou het leuk zijn als er een makkelijkere manier zou zijn om een idee te bedenken. We hebben allemaal niet zo veel tijd meer en in knutselen hebben we zeker geen zin. Toch moet het wel laten zien dat er moeite gedaan is en dat we er goed over nagedacht hebben.

Het bedenken van een huwelijkscadeau

Meestal begin je het idee met het toekomstige stel. Wat vinden ze leuk, wat doen ze graag? Wat past echt bij ze en hoe denk je dat ze op bepaalde dingen kunnen reageren? Daarnaast moet je altijd kijken naar je eigen budget en naar de tijd die je ervoor vrij kunt maken. Wat kun je doen en heb je zin om er veel tijd in te stoppen? Jilster heeft misschien hét ideale idee voor iedereen die wel creatief wilt zijn, maar niet de schaar in de hand wilt nemen. Is het niet leuk om een persoonlijk samengesteld iets te maken vol met herinneringen van het stel of van jou en het stel. Dit is wat je kunt doen bij Jilster. Zij houden namelijk ook van het vasthouden en vastleggen van herinneringen. Hoe zij dit doen? Dit doen ze door het persoonlijke magazine wat gemaakt kan worden. Je maakt online op de Jilster website een leeg magazine aan en je kunt beginnen met het invullen hiervan. Hoe dit werkt? Je verzamelt zelf foto’s en verhalen van onderdelen en mensen en hier kun je vervolgens één geheel van maken. Dit kun je uiteraard ook samen doen met je gezin of je vriendengroep. Het is een heel persoonlijk cadeau en er komt geen schaar bij te pas!

Jilster

Uiteindelijk is het magazine een leuk idee om iets persoonlijks te geven aan het net getrouwde stel. Je kiest er zelf voor wat je erin zet en het haalt leuke herinneringen naar boven. Ook is het positief om te zien dat er wel tijd en aandacht in het ontwerp zit. Om die reden zullen er meer mensen het leuk vinden om in het tijdschrift te kijken bovendien zul je het later vaker terug kijken. Gewoon omdat herinneringen eigenlijk super leuk zijn én onbetaalbaar!