Boek op zoek
Image default
Aanbiedingen

Handige disposables voor een feest of event

Bij een groot evenement is het vaak niet handig om gebruik van echte glazen of breekbaar servies te maken. Het kan immers snel kapotgaan, waardoor het niet veilig voor bezoekers is. Voor men weet, stapt of valt er iemand in de scherven. Dit probleem kunt u eenvoudig voorkomen door diverse soorten disposables in te zetten zoals bijvoorbeeld plastic glazen. 

Wellicht vraagt u zich nu af of deze oplossing wel duurzaam is, in verband met het afval dat door de wegwerpglazen en het bestek ontstaat. Op dat punt kunnen we u geruststellen. Vrijwel alle plastic glazen van Disposable Direct zijn herbruikbaar of worden uit gerecycled plastic geproduceerd. Daarnaast kunt u handige verzamelbakken op het evenemententerrein neerzetten, zodat de glazen en bekers opnieuw gerecycled kunnen worden. Dit maakt de plastic glazen van Disposable Direct een duurzame oplossing.

Waarom plastic glas zo handig?

Zoals eerder gezegd lopen bezoekers minder risico op verwondingen door scherven die op de grond belanden. Bovendien is het gebruik van plastic glazen een stuk hygiënischer, vooral in de huidige tijd is het van belang dat hier extra goed op gelet wordt. Wanneer u echt glas gebruikt neemt het veel tijd in beslag alles weer schoon te krijgen. Meestal is dit bij een evenement dat buiten plaats vindt niet of maar beperkt mogelijk. Bijvoorbeeld met de kleine wasbakken op een grote drankstand, die u wellicht van een festival of van het carnaval kent. Echter weet u dan ook dat er meerdere honderd glazen in hetzelfde water gespoeld worden en er nauwelijks op gelet kan worden of de glazen echt schoon zijn. Vooral wanneer er meerdere lange rijen staan en mensen snel een drankje willen hebben.

Waar bent u naar op zoek

Plastic glazen zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld handige bierglazen shotglazen, champagne glazen en glazen voor softdrinks. Het maakt dus niet uit wat u wilt inschenken. Er is altijd een bijpassend plastic glas voor te vinden. Mocht u een grote hoeveelheid nodig hebben dan kunt u eenvoudig en voordelig een voorraad inslaan. Wat ook erg handig kan zijn om meteen mee te bestellen zijn handige draagtrays en papieren rietjes. Daarmee maakt u het eenvoudiger voor uw gasten om meerdere drankjes tegelijk mee te nemen. Ideaal voor grotere evenementen en drukke feestlocaties.

 

https://www.packagingdirect.nl/