Boek op zoek
Image default
Aanbiedingen

Geld besparen op tegels

Je kunt veel geld besparen door goedkope tegels te kopen. Zo is het mogelijk om tegels voor minder dan de helft van de prijs te kopen. Afhankelijk van de volume dat je nodig hebt kun je zo honderden euro’s besparen op het kopen van tegels.

Tegeloutlet

De goedkope tegels kun je vinden in een tegeloutlet waar je hele hoge kortingen krijgt. Je betaald vaak minder dan de helft van de prijs die je in de bouwmarkt zou betalen. In Nederland komen er iedere jaar meer tegeloutlets bij waar je de goedkope tegels kunt kopen.

Direct bij fabrikant inkopen

Een tegeloutlet koopt de tegels direct bij de fabriek in en hierdoor besparen ze veel geld. Hierdoor is het dan ook mogelijk om de tegels goedkoop aan de consument te verkopen. Een fabriek verkoopt wel alleen het deel dat over is van de productie. Dus nadat alle bestellingen zijn geleverd worden de tegels dat nog over zijn aan een tegeloutlet verkocht. Er blijven altijd tegels over omdat ze in massaproductie worden gemaakt. Dit is goedkoper voor de fabriek maar hierdoor produceren ze vaak wel meer dan ze nodig hebben. Door de tegels aan een tegeloutlet te verkopen maken ze alsnog winst op de restanten van de productie.

fliesenxl.com/nl/

tegels.com/

maxaro.nl/nl/