Boek op zoek
Image default
Winkelen

Espadrilles nodig? Hier moet je op letten

Espadrilles hebben vaak een rieten zool, en ook hebben ze modellen met dichte en open neuzen. Espadrilles hebben een breed doelgroep, jonge meisjes maar ook de wat ouderen dames vinden dit een fijn product om te dragen. Vooral de jongeren onder ons hebben dan toch iets netters aan, en vooral ze kunnen er gemakkelijk op lopen. 

 

Bij Boudewijns verkopen wij dit product vaak in het voorjaar. In 2021 was dit een geheel populair product om te dragen. We konden niet zoveel, en als we dan in en rondom huis iets hadden wilden we er allemaal mooi, maar vooral comfortabel uitzien. We hebben verschillende kleuren en modellen gehad. Het meest gedragen model dit voorjaar was van het merk Toni Pons en dan de sleehak, die hadden we in verschillende kleuren maar ook verschillende materialen. Suède geeft altijd een vlotte look, en is heel licht te dragen. 

 

Toms is ook een van de merken die Espadrilles verkoopt. Toms werkt samen met een goed doel. Als je een paar Toms koopt gaat er een bijdragen naar de desbetreffende organisatie. 

Wij verkopen dit product als zoete broodjes over de toonbank. 

Shop deze producten online www.shoesbyboudewijns.nl

 

Espadrilles zijn over het algemeen heel erg bekend. Zeker in de Spaanse badplaats, lopen de mensen op Espadrilles. Je kunt de Espadrilles vrouwelijk maar ook gewoon casual dragen. Het is over het algemeen een zomer product dat je lekker met blote voeten kunt dragen. Espadrilles heb je in verschillende modellen en kleuren, zo kun je ze ook hebben met een mooie sleehak eronder, en dat draag je mooi vrouwelijk onder een jurkje of rokje. 

 

https://www.shoesbyboudewijns.nl/damesschoenen/espadrilles/