Een transparante opslagruimte in Utrecht

Boekopzoek

Een opslagruimte in Utrecht vinden is zeker niet moeilijk. Het vinden van een goede, betrouwbare opslagruimte in Utrecht is daarentegen wel een stuk lastiger. Veel opslagruimtes in de omgeving van Utrecht zijn niet betrouwbaar en veel te duur. Gelukkig biedt de Opslagman voor u de oplossing. De opslagruimtes van de Opslagman zijn namelijk zeer scherp geprijsd en erg betrouwbaar. Zo is er 24/7 camerabewaking en zijn alle ruimtes beveiligd door middel van een unieke toegangscode. Al meer dan veertien jaar lang verhuurt de Opslagman haar opslagruimtes aan ontzettend veel mensen, iedere dag komen er meer en meer tevreden klanten bij. Bent u benieuwd hoe u ook zo’n tevreden klant kunt worden, lees dan vooral verder

Altijd toegang tot uw eigendommen bij deze opslagruimte in Utrecht

Een opslagruimte huren in de omgeving van Utrecht kan erg spannend zijn. Het is natuurlijk altijd maar de vraag of uw eigendommen nu echt in goede handen zijn. Wij vinden het belangrijk dat u weet dat uw eigendommen voor ons erg belangrijk zijn en dat wij hier dus goed mee om zullen gaan. Mede door onze zorgvuldigheid hebben wij al veertien jaar lang tal van tevreden klanten. Ook vinden wij het belangrijk dat uw eigendommen ook echt uw eigendommen blijven. Daarom stellen wij u in staat om 7 dagen per week bij uw eigendommen te kunnen. Het is alleen niet mogelijk om tussen 23.00 uur en 06.00 uur naar uw eigendommen te gaan. Mocht het voor u handiger zijn om wel binnen deze tijden uw opslagruimte te bezoeken, dan overleggen wij graag met u over de mogelijkheid om altijd toegang tot uw opslagruimte te krijgen.

Iedere dag kosteloos opzeggen

Wij werken het liefst met transparante en eerlijke voorwaarden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om niet met een opzegtermijn te werken en kunt u bij ons uw opslagruimte iedere dag kosteloos opzeggen. Ook kunt u kosteloos gebruik maken van allerlei vervoermiddelen die wij u aanbieden, zoals een lift. De lift helpt u om uw spullen makkelijk te vervoeren binnen onze hele opslagruimte.

Kiezen van juiste formaat opslagruimte

Neem gerust en vrijblijvend contact op met de Opslagman om alle mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste formaat opslagruimte en met het berekenen van uw kosten voor de opslagruimte.