Boek op zoek
Image default
Dienstverlening

Een andere manier van vergaderen via Easymeeting

Wie altijd in gedachten heeft gehad dat vergaderen maar saai is, heeft de meeste tijd daar wel gelijk in. Het gaat altijd over de meest saaie onderwerpen en daarnaast werkt de ruimte vaak ook niet echt mee. Vergaderingen en trainingen worden vaak gehouden in standaard vergaderruimten en kantoorpanden en trainingszalen, maar dit kan behoorlijk demotiverend zijn. Daar kun je nu verandering in brengen door te kiezen voor een unieke locatie zoals je die alleen bij Easymeeting kunt vinden. Je hoeft er niet eens veel moeite voor te doen om een unieke locatie te vinden.Het enige wat je hoeft te doen is te denken aan een mogelijke locatie voor je meeting of voor de training. De rest zal worden gedaan door Easymeeting.

Handig zoekvenster

Op de website vind je een handig zoekvenster. In dit venster vul je precies in naar wat voor ruimte je op zoek naar bent. Daarnaast kun je ook kiezen voor beschikbare data. Het boeken zal vervolgens voor je worden gedaan door vakkundige boekers die dagelijks bezig zijn met het boeken van locaties. Zodra de locatie naar keuze geboekt is krijg je hier de duidelijke communicatie over zodat je weet waar je aan toe bent. Wie ooit gebruik heeft gemaakt van de diensten van Easymeeting heeft ervaren dat een vergadering of een training zeker niet meer standaard is en dat je nu op een veel leukere manier meetings kunt houden.

 

Het boeken van een locatie

De locaties zijn niet alleen te boeken voor trainingen en voor vergaderingen. Daarnaast zijn de locaties ook te boeken voor speciale evenementen zoals bijvoorbeeld op zakelijk gebied. Daarnaast is een boeking ook te doen voor mensen die op zoek zijn naar een plek voor een lezing. Wat is er nu leuker dan het boeken van een plaats dat in lijn staat met een verhaal dat je wilt vertellen. Als je bijvoorbeeld een geschiedenis onderwerp hebt om een meeting over te houden, dan is het natuurlijk ook heel leuk om een locatie te vinden die goed past bij het onderwerp. Wat dacht je van een oud kasteel dat in een mooi landschap staat? Met dit soort locaties zal geen enkele meeting, vergadering of training meer hetzelfde zijn. Bekijk de mogelijkheden die je hebt op de website van Easymeeting zodat je ook voor jouw gelegenheden een mooie locatie hebt waar je van kunt genieten en waar je collega’s je ook zeker dankbaar voor zullen zijn.