Boek op zoek
Image default
Sport

Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti is een van de beste voetbalcoaches wiens carrière voortduurt. Geboren in 1959 in Italië, speelde hij tijdens zijn spelerscarrière voor Reggio, Parma, Roma en Milan en werd coach in de jaren 90. Ancelotti’s eerste trofee was de Intertoto Cup, die hij in 1999 met Juventus won.

In 2001 werd Ancelotti het hoofd van de voetbalclub van Milaan, waarmee hij meteen het brons van het Italiaanse kampioenschap pakte, en in 2003 won hij de Italiaanse beker en won hij de Champions League. In 2007 kon hij het succes in de Europese arena herhalen. Carlo leidt sinds 2009 het Engelse Chelsea, waarmee hij de Premier League en de Cup won. In 2013 legde hij het Franse nationale kampioenschap voor aan hem met PSG. Daarna pakte hij in 2017 en Duits goud, met Bayern München.

Carlo Ancelotti heeft 20 nationale en internationale trofeeën op zijn naam staan. Dit maakt hem een ​​van de meest bekroonde voetbalmanagers in de geschiedenis. Dit seizoen heeft Napoli, onder leiding van de manager, al zijn echte kansen op een kampioenschap verloren, maar kan nog steeds strijden om de 21e trofee voor een baas in de Europa League.

Zie vacature Rupel Boom

 

voetbaltrainer

https://www.dergatsjev.be/2020/07/voetbaltrainer-gezocht-voetbal-trainer.html