Boek op zoek
Image default
Vervoer en transport

Boobox opslagruimte Maastricht is voor goedkoop verhuizen mét opslagruimte de meest ideale verhuisse

Opslagruimte Maastricht – verhuizen met opslag bij Boobox

Boobox opslagruimte Maastricht is voor goedkoop verhuizen mét opslagruimte de meest ideale verhuisservice. Waarom het interessant is om te kiezen voor deze vorm van verhuizen leggen we je graag uit. De redenen waarom mensen verhuizen en hun persoonlijke en individuele situaties zijn vaak verschillend.

Voor vragen of een directe prijsopgave voor je Boobox opslagruimte, neem

contact met ons op via tel. 0475-476319

 

De Boobox verhuisservice met opslag is goedkoop en interessant voor een brede doelgroep. We schetsen hier een paar voorbeelden:

 • Een nieuwe baan of een relatie is een reden om te verhuizen naar het buitenland. Je wilt je huur opzeggen of je woning verkopen, maar je wilt je dierbare spullen bewaren. Een goed en goedkoop alternatief is dan het tijdelijk opslaan van je spullen.
 • De oplevering van je nieuwbouwwoning loopt langer uit dan gepland en je zit nu tijdelijk zonder woonruimte vanwege de uit de hand gelopen planning. Tijdelijk opslagruimte voor je spullen huren is dan een voor de hand liggend alternatief.
 • Een gedwongen verhuizing of een scheiding zijn ook mogelijke oorzaken. Je moet je huidige woning verlaten maar hebt nog geen nieuwe woonruimte. Je meubels tijdelijk opslaan is dan een goede oplossing.
 • Je moet bijvoorbeeld verhuizen naar een aanleunwoning want je bent al op leeftijd en ineens van zorg afhankelijk. Vaak verhuis je dan ongewild van een grotere naar een kleinere woning. Tijdelijke opslag van dierbare spullen kan een vroegtijdig of definitief afscheid van spullen uitstellen.
 • Op de kleintjes letten is belangrijk en een erkend verhuisbedrijf is te duur. En verhuizen met een verhuisbusje of aanhanger is misschien geen optie. Is zelf in- en uitladen geen probleem voor jou? Dan is de verhuisservice van Boobox opslagruimte Roermond echt de oplossing!

Hoe werkt dat, verhuizen met opslag bij Boobox opslagruimte Maastricht?

Bij Boobox regel je 24/7 online je verhuizing met opslagservice. Boobox, een mobiele variant van self-storage is een goedkoop alternatief voor een verhuizing met een traditioneel verhuisbedrijf. Hoe verhuizen inclusief opslagservice werkt in de praktijk lees je hier:

 • Je reserveert een datum, tijdstip en het aantal opslagboxen via de website. 1 Boobox opslag box is +/- 7,5m3 (de inhoud +/- 1 kamer).
 • Tijdens het bestelproces geef je aan hoe lang je je inboedel in ons depot wilt opslaan.
 • Geen professionele verhuisdozen? Bestel ze in de webshop. Verhuisdozen bezorgen we aan huis en ruim van tevoren. Houd wel rekening met levertijden.
 • Jouw mobiele opslagruimte wordt op de door jou gereserveerde datum bezorgd en we plaatsen de opslagboxen netjes voor je woning.
 • Jij begint met het inladen van je spullen. Als alles vooraf ingepakt en klaar staat, dan heb je per box minder dan een uur tijd nodig.
 • Boobox haalt alles op en slaat je inboedel op het depot van Boobox. Via de website geef je door wanneer je je spullen retour wilt laten bezorgen bij je nieuwe woning.
 • Je inboedel wordt door Boobox op het nieuwe adres en gewenste datum bezorgd. Jij hoeft alleen maar uit te laden. Appeltje-eitje.

Vanaf € 207,- regel je een verhuizing met Boobox opslagruimte Maastricht. Voor alleen inboedelopslag schakel je Boobox ook in. Een Boobox mobiele opslagbox heb je al vanaf € 69,- huur per maand. Voor vragen en afwijkende wensen neem je gewoon contact op. Boobox helpt je graag!

 

 

 

https://boobox.nl