Bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Op zoek naar een bijzondere en unieke evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast evenementen ook werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

De duurzame en unieke locatie is omringt door een mooie tuin waar  evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. Bent u nieuwsgierig geworden naar de ruimtes die wij aanbieden? Wacht dan niet langer en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Evenementen

Wist u dat C-Béta in veel opzichten bijzonder is. Wij hebben unieke en duurzame evenementenlocaties die wij graag aan u verhuren. Deze zijn uitsluitend gemaakt met circulaire materialen. U kunt ons vinden in Hoofddorp. Onze ruimtes zorgen ervoor dat u niet hoeft te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. U kunt uw gasten  ontvangen in een van de bijzonderste evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam. Want bij C-Béta speelt circulair een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan allemaal bij ons.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/